Strona główna
Culiinaria Italiana
Culiinaria Italiana

Culiinaria Italiana

00-681, Warszawa, Hoża 62

Cacio e pepe

W menu włoskiej restauracji w Warszawie znajdują się pasty wykonywane według tradycyjnych przepisów. Lokal opiera się na kulturze Włoch i zapewnia gościom unikalne doświadczenie obcowania z tamtejszą kuchnią. Więcej informacji na temat historii lokalu i jego misji można znaleźć na stronie internetowej pod adresem culiinaria.pl. Dużą popularnością wśród klientów cieszy się między innymi pasta Cacio e Pepe, która wyróżnia się sosem o wyjątkowej, kremowej konsystencji. Ma intensywny smak i przyrządzana jest ze składników pochodzących od sprawdzonych dostawców z Italii.

Oferta obejmuje także Carbonarę i pastę Amatriciana Italiana. Ze względu na duże zainteresowanie lokalem warto pamiętać o wcześniejszej rezerwacji terminu. Można to zrobić wypełniając formularz na stronie restauracji lub telefonicznie.

Copyright 2025 Czasdebiutanta.pl - wszelkie prawa zastrzeżone